Bouw is gestart | Den Eik, Westerbeek

18 juli 2020

Aan Den Eik in Westerbeek is de bouw gestart van het gelijknamige nieuwbouwproject Den Eik. In totaal komen hier 10 woningen in diverse woningtypes. Er zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar (koopsom vanaf € 330.900,- v.o.n.).

De twee-onder-één-kapwoningen in Den Eik bieden je, met een woonoppervlakte van 148 m², alle ruimte om prettig te wonen. De woningen zijn voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast beschikken de woningen over parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij de nog beschikbare twee-onder-één-kapwoningen (bouwnummer 3 en 4) is het optioneel mogelijk om een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond te realiseren. Wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen dan allemaal samen op één woonlaag. Ideaal voor de toekomst!

De woningen van Den Eik zijn opgezet in een dorpse architectuur met een rijke detaillering. De patronen in het metselwerk, de metselwerkaccenten, de royale dakoverstekken en de kleuraccenten zorgen voor een karakteristieke uitstraling. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik ontstaat een bijzonder gevarieerd gevelbeeld.

Spreekt wonen in Den Eik jou aan of heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact om met de verkopende makelaar. Zij helpen je graag verder.